Turqi: Pushuesit largohen nga plazhi, pasi zja*rret masive i afrohen resorteve në bregdet

Pamje apokaliptike janë ato që vijnë nga Turqia. Një qytetar, ka publikuar në “Twitter” një video ku shfaqen pushues të alarmuar në bregdetin e Jugut turk.
Në sfond, shfaqen pyje të tëra teksa di*gjen dhe pushues që largohen me shpejtësi nga plazhi.
Zja*rri është shumë pranë resorteve e kjo është konfirmuar edhe nga autoritetet lokale.

Baby Boo

Kujtojmë se deri më tani si pasojë e flakëve kanë ndërruar jetë 4 persona.
Zja*rrfikëset ndodhen në zonë dhe po punojnë për shuarjen e fl*akëve, ndërsa kanë shtuar, se neutralizimi i tyre është mjaft i vështirë, pasi erërat e forta, po i përhapin me shpejtësi zja*rret.
Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme:

https://twitter.com/Asfandiyarshah1/status/1420929661056561152?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fturqi-pushuesit-largohen-nga-plazhi-pasi-zjarret-masive-i-afrohen-resorteve-ne-bregdet%2F%3Ffbclid%3DIwAR34u3grPbbLhfhhsheetZGUjCU4aQ468_GZvznM3E7QLBoa9B2aDq0NLKo