TS: Hum*bja e 6 e Selës nga Ahmeti, a do të lar*gohet nga politika?

ASH-AAA ka ngritje , por edhe BDI ka të njëjtën gjë dhe në këtë pikë janë të barabartë.Cështja është kush është fituesi tek shqiptarët dhe këtë përgjigje e japin 15 mandatet e fituara të partisë së Ali Ahmetit që kishte në këto zgjedhje të gjithë kundër tij.E kishte kun*dër LSDMnë , partitë shqiptare kishte edhe ndërhyrjet e vendeve tjera shqiptare që bënin thirrje kundër tij.Por ai ia doli për të treguar se është e vështirë ta rrë*nosh këtë ” kështjellë politike” që fo*rcën e ka tek populli për dy dekada rresht dhe i pamposhtur në të gjitha ciklet.

Baby Boo

BDI ktheu pesë mandate të humbura nga zgjedhjet e kaluara që ia forc*ojnë pozicionin kreut integrist që ka një artileri të rëndë politike . Edhe një fitore e rradhës e Ali Ahmetit kundrejt të gjithëve. ASH së bashku me një parti tjetër të pushtetit fituan 12 mandate por i humbën zgjedhjet.Dhe në demokraci ekziston një rregull.Humbësi dorëhiqet . Po tu referohemi humbjeve të Zijadin Selës në raport me përballjet në zgjedhje me Ali Ahmetin , kjo del të jetë e gjashta me rradhë . Ishte humbja e Selës në zgjedhjet Parlamentare të 2016-tës .Më pas ishin zgjedhjet lokale një vit më vonë më 2017. Më 2018 ishte Referendumi ku Sela bojkotoi.Humbja tjetër e Selës ishin zgjedhjet Presidenciale .Më pas pati zgjedhje për kreun e Dibrës dhe sërish aty Sela hu*mbi dhe së fundmi ishte humbja e tij në zgjedhjet e 15 Korrikut. Këto hum*bje rradhazi tregojnë se Zijadin Sela nuk ka fo*rcë të mp*osht partinë e Ali Ahmetit. ” Fituam” por më pas KSHZ e demantoi Selën dhe nëse ka një ndërgjegje politike ai duhet ti lëshojë vendin një tjetri . Zijadin Sela tashmë duhet ta dëgjojë slloganin e tij ” tash është koha”.Dhe koha për t’ia lëshuar vendin një tjetri në partinë e tij është tani. Tetovasot