Trupi i një gruaje të vde*kur është gjetur në një banesë në Veles

Trupi i një gruaje të vde*kur 66 vjeçare është gjetur sot në një banesë në rrugën “8 Shtatori” në qendër të Velesit afër ish bibliotekës. Trupi është zbuluar pasi në polici kanë reaguar fqinjët për shkak erës së padurueshme e cila ka filluar të përhapet nga banesa e gruas, e cila ka jetuar vetë.

Baby Boo

“Policia e ka thirrur ekipin e Njësisë Zjarrfikësve Territoriale nga Velesi e cila e ka thy*er derën dhe ka hyrë në banesë ku është gjetur trupi i pajetë i gruas” tha Verolub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles.

Ai sqaroi se është thirrur ekipi mjekësor i Ndihmës së shpejtë i cili ka konstatuar vde*kjen pa gjurmë të dhu*nës.
Pas autorizimit nga PTHP ekipit i SPB Veles nuk ka konstatuar gju*rmë të vde*kjes së dhu*nshme. Trupi i gruas së vde*kur është dorëzuar për autopsi.