Trupat e djegur të tre fëmijëve në Veles janë gjetur të përqafuar (VIDEO)


Një tragjedi e tmerrshme ka ndodhur sot pasdite në Maqedoni, raporton Tv24.

Sipas informacioneve të këtij televizioni janë djegur tre fëmijë në zjarrin që ka përfshirë një shtëpi.

Informatat e para thonë se bëhet fjalë për dy fëmijë në moshë 5 vjeçare dhe një foshnje njëvjeçare.

Sipas Tv24, trupat e djegur të tre fëmijëve janë gjetur të përqafuar, që vetëm dëshmon permasat e kësaj tragjedie, si dhe rrit dhimbjen për tre jetët e humbura në mënyrë tragjike.