Trupat e djegur të tre fëmijëve janë gjetur të përqafuar


Një tragjedi e tmerrshme ka ndodhur sot pasdite në Maqedoni, raporton Tv24. Sipas informacioneve të këtij televizioni janë djegur tre fëmijë në zjarrin që ka përfshirë një shtëpi, transmeton Gazeta Lajm. Sipas informatave të para bëhet fjalë për dy fëmijë në moshë 5 vjeçare dhe një foshnje njëvjeçare.
Sipas Tv24, trupat e djegur të tre fëmijëve janë gjetur të përqafuar, që vetëm dëshmon permasat e kësaj tragjedie, si dhe rrit dhimbjen për tre jetët e humbura në mënyrë tragjike.