Trump konfirmon: Si e sul*mova Rusinë (kib*ernetikisht), unë s’jam Obama!

Presidenti amerikan Donald Trump, për herë të parë, konfirmoi se në vitin 2018 Shtetet e Bashkuara kryen një s*ulm të fshehtë kib*ernetik ndaj Agjencisë Ruse të Kërkimit të Internetit. Ai ak*uzon Agjencinë e Kërkimit të Internetit në Sh.B.A-në për ofrimin e ndihmës për të lehtësuar ndërhyrjen e supozuar të Rusisë në zgjedhjet presidenciale të SHBA 2016 dhe zgjedhjet e SHBA.

Baby Boo

Në një intervistë për Washington Post, kur u pyet nëse nisi një su*lm në internet ndaj asaj agjencie, u përgjigj se kjo ishte e vërtetë, tha gazetari që kreu atë intervistë Mark Thiessen raporton CNN.

Ai shtoi se s*ulmi ki*bernetik ishte pjesë e një politike më të gjerë të kundërshtimit të Rusisë. “Askush nuk ka qenë më i as*hpër mbi Rusinë se unë”, theksoi Trump. Trump: Obama nuk bëri asgjë

Trump pretendon se në vitin 2016, Presidenti i atëhershëm i SHBA Barack Obama, para zgjedhjeve e dinte që Rusia po përdorte metoda të ndryshme, por nuk tha asgjë sepse ai mendonte se kandidatja Hillary Clinton do të fitonte zgjedhjet presidenciale.