Trump: Administrata e Obamas më e korruptuara në historinë e SHBA’së


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, e ka akuzuar rëndë Administratën e paraardhësit të tij.

Sipas Trump, Administrata e Obamas po rezulton të jetë një nga më të korruptuarat dhe të paaftat në historinë e Shteteve të Bashkuara.

“Administrata e Obamës po rezulton të jetë një nga më të korruptuarat dhe të paaftat në historinë e SHBA-së. Mos harroni, ai [Barack Obama] dhe Joe Biden i përgjumur janë arsyeja që unë jam në Shtëpinë e Bardhë”.

Këto akuza vijnë pasi ish-presidenti Obama e ka kritikuar Administratën e Trumpit për menaxhimin e situatës së krijuar nga përhapja e pandemisë Covid-19.

Klikoni në linkun e mëposhtëm për t’u informuar më shumë rreth kësaj ngjarje.

Baby Boo