Tronditet Maqedonia. Zhduket një fëmijë me nevoja të veçanta për më shumë se 24 nuk arrijnë ta gjejnë as me helikopter policie


Në Mariovë të Prilepit akoma po kërkohet dhjetë vjeçari me nevoja të veçanta, i cili rezulton i humbur pa nam dhe nishan prej dje në orën 16.
Kërkimet nisen dje rreth oreës 18, që kur babai e denoncoi rastin në polici, ndërsa mëngjesin e sotëm kërkimeve iu bashkangjit edhe helikopteri i MPB, si dhe qentë hetues. Nga policia thonë se po kërkohet edhe në terren të pa shkelur, ndërsa kërkohet intenzivisht për shkak paralajmërive për shi dhe borë nëpër vendet më të larta.