Treni go*det për vd*ekje një 36 vjeçar në Skenderaj


Një 36 vjeçar është go*ditur nga treni në fshatin Aqarevë të Komunës së Skenderajt
Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për rajonin e Mitrovicës, Ilmi Prekazi.
Ai ka thënë se ngjarja ka ndodhur në mëngjesin e ditës së sotme, derisa mjeku ka konstatuar se vik*tima ka qenë pa shenja jete.

Prekazi ka thënë se sipas rrethanave më shumë ka të ngjarë që vi*ktima ka bërë vetëvr*asje.
“Rasti është pranuar në orën 06:43 dhe vik*tima është e moshës 36 vjeçare. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Aqarevë të Skenderajt. Policia ka pranuar informacion se një person është go*ditur nga treni, njësia është përgjigjur në atë rast menjëherë, kur kanë shkuar aty mjeku ka konstatuar se personi është pa shenja jete. Kemi menduar që është ak*sident me fat*alitet, sipas rrethanave më shumë ka gjasa që është vetëvr*asje”, ka deklaruar ai.