Trajkovski: “MOS BLENI APARTAMENT NË LIMAK”, do të blesh një tufë problemesh bashkë me të


Shkupjani Igor Trajkovski, pronar i agregatorit Time, iu drejtua publikut përmes profilit të tij në Twitter (X), duke ndarë përvojat e këqija të blerësve të apartamenteve në Limak, një kompleks rezidencial dhe afarist në qendër të Shkupit pas Ramstor:

“Kujdes nëse doni të investoni në DIAMOND OF SKOPJE/LIMAK bandën më të madhe kriminale të ndërtimit.

Kujdes me parakontratën që është 100+ faqe. Prisni fatura mirëmbajtjeje prej 2+ euro/m2. Aktualisht është 1.34 euro/m2, por ende shumë gjëra nuk paguhen.

Apartamentet e dorëzuara janë paguar plotësisht dhe nuk ka asnjë shmangie nga tapia. Banesat janë të hipotekuara nga HALK Bank nga kreditë miliona të marra nga LIMAK.

Në asnjë rrethanë nuk duhet të investoni në DIAMOND / LIMAK nëse nuk dëshironi të shkoni në gjykatë për çështje të arsyeshme.

Aktualisht jemi të organizuar në një grup FB dhe ka nisur një proces ligjor për gjithçka që na kanë bërë.

Gazetarët janë të lirë të më kontaktojnë, një numër i madh qiramarrësish janë më se të gatshëm të japin një deklaratë për atë që po ndodh me ta në kompleksin “më luksoz” në “zemrën e vërtetë të qytetit”.

Ne rregull, gabime bëhen, por LIMAK SH.P. nuk reagon as pas 6 muajsh nga denoncimi i defekteve. Ata ndoshta presin që garancia të mbarojë, në mënyrë që të mund t’i detyrojnë qiramarrësit të kujdesen për veten e tyre. Nuk ka asnjë klient të kënaqur në ndërtesë.

Vetëm në Kullën A, dhjetëra apartamente kanë probleme me rrjedhjen e ujit të nxehtë në mure, rrjedhjen e kondicionerëve, muret e plasaritura, rrjedhjet në kanalizime, radiatorët pas dyerve që pengojnë hapjen e dyerve, garazhet e përmbytura, tavanet e përmbytura, gjithçka që mund të mendoni. është i fshehur.

Mbi 100 personave që blejnë një apartament u premtuan 0.4-0.6 euro/m2, por tani është 4 herë më e lartë. Ju do të paguani qiranë në banesën tuaj. Të paktën kishte ndonjë shërbim për të. Higjena, siguria dhe cilësia e apartamenteve është një fatkeqësi. Fatura mujore e mirëmbajtjes për një apartament 106 m2.”/Vecer.mk/

Baby Boo