Tr*agjedia në Tetovë, varg dorëheqjesh nga krerët shëndetësorë!


Pasditen e sotme kanë filluar dorëheqjet si pasojë e përgjegjësisë morale nga ngjarja tr*agjike që ndodhi në Tetovë, ku u djeg Qendra Kovid dhe si pasojë humbën jetën 14 persona, mes tyre pacientë dhe familjarë të tyre.

Dorëheqjen i pari e njoftoi Florin Besimi, drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës.
Pas tij, Artan Etemi, drejtor ekonomik i Spitalit Klinik të Tetovës.
Vijoi edhe dorëheqja e zëvendësministrit të Shëndetësisë, Ilir Hasani.
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka paralajmëruar paraqitje para mediave në ora 19:00.