Tra*gjedia në Tetovë, homazh për 14 vi*ktimat


Sot, me fillim prej orës 13:30 do të marshohet në Tetovë.
Marshi që do të fillojë në Sheshin Ilira dhe do të përfundojë te Qendra Kovid e cila u shk*rumbua nga zj*arri, ku si pasojë vd*iqën 14 persona.

“Njoftohen të gjithë qytetarët se në ora 13:30 tubohemi tek Sheshi Iliria ku do të marshojmë deri tek vendi i ngjarjes për nder të vi*ktimave të rastit tr*agjik. Si fillim, duhet t’i respektojmë rregullat e Covid-19 dhe njëherit ju lutemi që ta keni parasysh se ky do të jetë një marsh paqësor në nder të të ndjerëve, duke e ditur se jemi ende në ditë zie dhe që homazhi të realizohet në mënyrën e duhur”, njoftuan nga .