Tragjedia me 4 të vdekur: Vajza 3-vjeçare ka kaluar rrezikun për jetën

Një ak*sident tr*agjik ndodhi mbrëmë në afërsi të Rubikut, ku një familje e tërë nga Kosova u shua. Nga aksidenti humbën jetën 4 anëtarë të së njëjtës familje.
Makina kishte kaluar tek Dogana në Morinë dhe anëtarët e familjes ishin nisur për në Rinas, e do të shkonin në Zvicër, ku dhe jetonin. Blerim Avdiaj që drejtonte makinën dyshohet se në Rubik ka bërë manovër të gabuar, ka parakaluar në kthesë, duke mos parë se kishte mjet të tonazhit të lartë.

Baby Boo

Shpejtësia që të mundëson rruga, ka bërë që pasojat të jenë të rënda dhe për fat të keq janë shkaktuar 4 vi*ktima. Për fat të mirë, vetëm vajza 3 vjeçe tashmë ka kaluar rrezikun e jetës, ndërsa 4 të tjerëve ka qenë e pamundur që t’ju jepet ndihma mjekësore.
Vi*ktima të aks*identit mbetën Blerim Avdiaj, 51 vjeç, dhe Anjeza Avdiaj, 34 vjeçe. Ndërkohë, vi*ktima kanë mbetur edhe dy fëmijët e mitur K. Koçi, 11 vjeç, dhe M. Avdiaj, 6 vjeçe.