Tra*gjedia e shpë*rthimit të bo*mbolës në Velipojë, humb jetën edhe nëna e 3 fëmijëve


Ndahet nga jeta Alketa Gjoka e cila u përfshi bashkë me dy vajzat dhe djalin e saj në një zj*arr të rënë në hotelin e tyre në Velipojë si shkak i shp*ërthimit të një bom*bole gazi.
Gjoka po kurohej në Itali, por pas disa muajsh nuk ka arritur që të mbijetojë. Më përpara kanë humbur jetën edhe dy vajzat e saj 18 dhe 15 vjeç.
Nga ai zja*rri i vetmi i mbijetuar i cili po ashtu ndodhet në spital në Itali është djali 12-vjeçar i familjes Gjoka.