Trafiku zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, s’ka pritje të gjata në pikat kufitare


Trafiku në rrugët e Maqedonisë së Veriut po zhvillohet pa ndërprerje, në disa vende me rrugë të lagështa. Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar. Në pikat kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) rekomandon përshtatjen e shpejtësisë, respektimin e sinjaleve të vendosura në trafik dhe menaxhimin e kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, luginat e lumenjve dhe grykat, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo veçanërisht i referohet seksioneve Katlanovë–Veles, Mavrovë–Dibër–Strugë, Vinicë–Berovë dhe Koçani–Delçevë./Alsat