Tra*gjike: Nëna dyshohet se vr*au vajzën e saj 5-vjeçare


Martina Madarova, 41 vjeç, ak*uzohet për vr*asjen e vajzës së saj 5 vjeçare, Alijah Thomas.
Një vajzë 5 vjeçare u gjet e vd*ekur në shtëpinë e familjes së saj në Londër.
Marina Madarova, nëna e saj po ak*uzohet se ka vr*arë vajzën e saj të martën mbrëma, derisa sot ajo doli para gjykatës.

Aty ajo foli vetëm sa për të treguar emrin e saj, datën e lindjes dhe adresën, gjatë seancës dy minutëshe para se të mbahej në parabu*rgim.
Pavarësisht përpjekjeve të shërbimit emergjent, vajza u shpall e vde*kur në vendngjarje, dhe një post-mortem për të përcaktuar shkakun e vde*kjes së saj pritet të bëhet sot më vonë.
Derisa detektivët që ishin në vendin e ngjarjes aku*zojnë nënën për vr*asjen e 5 vjeçares.