To*rturë dhe keqt*rajtim në familje, arr*estohet shqiptari në Itali

L'esterno del carcere di Bolzano dove è stato condotto Benno Neumair, sospettato della uccisione dei genitori Peter Neumair e Laura Perselli. La coppia è scomparsa lo scorso 4 gennaio, Bolzano, 29 gennaio 2021. ANSA

Një shqiptar 40-vjeçar që banonte në Bolzano, Itali, u arr*estua, pasi ak*uzohet për rrë*mbim, to*rturë dhe keqt*rajtim në familje, shkruan ANSA.
Vi*ktima e dhu*nës ishte bashkëjetuesja e tij, e cila prej muajsh kishte marrë dë*mtime në pjesë të ndryshme të trupit, ndërsa motiv i dhu*nës është xhelozia e tepërt e bashkëshortit.

Baby Boo

Ngjarja më serioze, për të cilin ai akuzohet është për rrëmbim dhe torturë. Mediat fqinje shkruajnë se rreth 10 ditë më parë, gruaja u lidh në një karrige dhe u torturua për dy orë, me një thi*kë të drejtuar disa herë në gjoks.
Fatmirësisht nga thi*ka nuk u lëndua, por prapë kishte shenja në lëkurë. Pas këtij episodi burri e transportoi gruan në spital, por ajo u tha mjekëve se ra nga biçikleta.

Pasi filluan he*timet dhe gruaja më pas u shpjegoi he*tuesve se ajo ishte në të vërtetë vi*ktima e keqt*rajtimit të partnerit të saj, i cili më pas u arr*estua.
Në gjykatë ditën e djeshme u mbajt seansa për të dhënë masën e sigurisë, si rezultat i të cilës shqiptari u la në bu*rg. Burri mbrohet duke pretenduar se nuk e ka to*rturuar kurrë partneren e tij. Ai thotë se ajo është e droguar dhe se e ka shpikur të gjithë ngjarjen.