“Topa” me para, sn*ajperë dhe mu*nicion u kon*fiskuan në ak*sionin antidr*ogë (FOTO)

Një grup i organizuar kr*iminal prej gjashtë personash, përfshirë një polic nga Prilepi, qëndrojnë prapa dërgesës së dr*ogës që policia dje, në bashkëpunim me Agjencinë Amerikane të Lu*ftës kundër Dr*ogës, DEA, e kapën në rrugën Prilep-Rosoman.

Ministria e Brendshme thotë se veprimi është rezultat i he*timeve disa mujore në koordinim me Prokurorinë.
Dje, ata kapën dy makina dhe një furgon që duhej të transportonin 200 kilogramë ma*rihuanë të paketuar në kuti kartoni. Të tjerët u arr*estuan në Prilep dhe Gjevgjeli.

Policia gjithashtu ba*stisi edhe shtëpitë e të dy*shuarve. Ata gjetën një shumë të madhe parash te polici nga Prilepi, dhe te të tjerët ar*më, koleksion të orëve luksoze, piktura dhe mijëra euro.

Te njëri nga të dy*shuarit me inicialet A.U. nga Shkupi u gjet dokumentacion të fabrikave, për prodhimin e ma*rihuanës për qëllime mjekësore. Të dy*shuarit morën kallëzime pe*nale, për prodhim dhe shpërndarje të paautorizuar të dr*ogave na*rkotike.

Baby Boo