Tomori do të lirohet

Fejzi Hajdari

Gjykatsja Dimishkovska, s’e ka pyet Sasho Mijallkovin e lere më Bujarin! Mos i besoni rrenave…

Mos t’ju mashtroje dikush, qofte edhe Zaev e Ali Ahmeti, se munden me ndiku tek gjykatsja Dimishkovska, qe e ka lenden e Tomor Berishes! Ju betohem se as Mijallkovi nuk ka mundur me ndiku ne kohen e tij, e lere më Bujar Osmani te cilin askush ne qeveri nuk e pyet! Tomor Berisha te henen leshohet dhe nuk ekstradohet, jo per Bujarin e Alinë, por per qellime tjera te politikes jashtë kufijeve te Maqedonise. Pra, Tomori do te lirohet njesoj si Gafurr Dugolli, i cili poashtu u mbajt ne paraburgim dhe u lirua. Qendrimi ne paraburgim me fletarrest te interpolut te Serbise, vetwm tregon se faktorin politik shwiptar ne qeveri, tekstualisht, askush per asgje nuk e pyet! Ata aty jane vetem per dekor dhe per te marr rroga dhe per te zene ndonje shvalerkë! Kaq. Mbaroi muhabeti. Do te lirohet te enjten, te premten…, porshave te ketil lloji ju doli era.