Toka përpin makinën e parkuar

Një makinë ka përfunduar e zhytur në një gropë me ujë edhe pse ishte e parkuar. Video është shpërndarë në rrjetet sociale dhe menjëherë është bërë virale.

Baby Boo

Ngjarja ka ndodhur në Mumbai të Indisë. Makina tip “Hyundai Venue” ishte e parkuar kur në një moment asfalti zhytet dhe krijohet një gropë ku makina përfundon në të.
Parkimi ishte ndërtuar mbi një pus i cili furnizonte me ujë banorët e zonës.