Tmerr në Ryanair, pasagjerëve u del gjak nga veshët nga ulja emergjente

Pasagjerët e një avioni që po udhëtonte nga Irlanda drejt Kroacisë përjetuan disa minuta tmerri.

Baby Boo

Presioni i ajrit në bord ra papritur dhe avioni humbi lartësi në mënyrë të shpejtë.

Zbritja nga 11 000 në 3 000 metra për vetëm 8 minuta shkaktoi pasoja te pasagjerët.

Pas uljes së emergjencës në Frankfurt, 33 nga 189 pasagjerët që ishin në bord u shtruan në spital, me gjak që i dilte nga veshët.

Avioni ishte nisur nga Dublini me destinacion Zarën në Kroaci.


Restorant Lumare