Tjetër lëkundje tërmeti në Shqipëri


Një tjetër lëkundje toke është regjistruar në Shqipëri.

Magnituda ka qenë 2.5, ndërsa epiqendra ka qenë në Lushnje dhe thellësia 25 km.

Prej disa ditësh tashmë në Shqipëri regjistrohen lëkundje të tilla të tokës.