Thjeshtësia e presidentit të Zvicrës, mban shënime në rrugë gjatë pauzës në OKB

Presidenti i Zvicrës, Alain Berset, ka tiparet e një njeriu mjaft të këndshëm dhe modern.

Baby Shop Charli

Më herët kishte qarkulluar një foto modeste e tij, duke e qepur pullën e palltës së tij.

Berset duket se është përqendruar më shumë tek shënimet me rëndësi sesa mënyra se ku është ulur. /IndeksOnline

Restorant Lumare
Sigma Doors