Thirrje për solidarizim “NDAJË KAFSHATËN”

Nga Naser Pajaziti/
Në këto ditë të kujdesit, qëndrimit në shtëpi dhe të vetëizolimit si masë kundër përhapjes së virusit, të dëshmohemi sërish me vepra solidariteti dhe humanizmi për fqinjët dhe familjarët që kanë nevojë dhe që nuk e kanë gjendjen e mirë ekonomike.

T’i pyesim dhe t’i qëndrojmë pranë duke ndarë gjërat elementare, nga ushqimet e deri tek nevojat e tjera për fëmijë e të moshuar. Të ndajmë shportën e kafshatën me ta. Të solidarizohemi dhe ta shpërndajmë këtë mesazh.

#ndajekafshatën

Baby Boo