Themelohet Komiteti kombëtar për integrim në NATO

Është themeluar Komiteti kombëtar për integrimin e Maqedonisë në NATO. Këtë Komitet do ta udhëheq kryeministri i vendit, Zoran Zaev.
Pjesë e këtij ekipi do të jenë edhe tre shqiptarë: Agim Nuhiu, Bujar Osmani dhe Bekim Maksuti./Pacensure

Baby Boo