“The Rock” nuk do të jetë më pjesë e Fast&Furious

Dwayne Johnson, i njohur për publikun si “The Rock” në seritë e Fast&Furious, ka konfirmuar se nuk do të jetë më pjesë e këtyre serive të cilat vazhdojnë rrjedhen e tyre.
Dwayne ishte pjesë e serive që nga 2011 kur doli “Fast Five”, më pas “Fast&Furious 6”, personazh kryesor në Furious 7 e shumë të tjera.

Baby Boo

Sipas raportimeve të fundit, kjo erdhi si pasojë e shumë tensioneve midis Johnson dhe Vin Diesel për një kohë të gjatë.
Pasi aktori bëri të ditur këtë lajm, ai falënderoi gjithashtu kastin e aktorëve me të cilët ai ka bashkëpunuar deri sot për xhirimet e Fast&Furious, duke u uruar shumë suksese në seritë në vazhdim./