Thaçi: Reçaku nuk ishte ‘ngjarje’ por masakër, drejtësia do të …

Në ditën ndërkombëtare të përkujtimit të gjenocidit, Presidenti i Kosovës ka reaguar, duke thënës së Reçaku ishte masakër dhe jo ‘ngjarje’, transmeton Gazeta Metro.

Baby Boo

Në ditën ndërkombëtare të përkujtimit të gjenocidit, Presidenti i Kosovës, ka përcjellë një mesazh përmes twitter duke thënë se Reçaku nuk ishte ‘ngjarje’ por masakër.

Ai tutje ka thënë, se drejtësia do të triumfojë dhe jo gënjeshtrat, mohimet dhe çmimet e rreme të Nobelit.

“Në ditën ndërkombëtare të përkujtimit të gjenocidit, mesazhi im nga Reçaku për burokratët e relativizmit ishte i qartë: Reçaku ishte masakër dhe jo ‘ngjarje’. Kosova dhe Bosnja kanë përjetuar gjenocid dhe jo konflikt civil. Drejtësia do të triumfojë, dhe jo gënjeshtrat, mohimet dhe çmimet e rreme të Nobelit”, ka shkruar Thaçi në twitter.