Thaçi: PDSH në Qeveri me ministër për investime të huaja


“Kemi një oferte serioze nga ana e Qeverise për tu bë pjesë e saj. PDSH gjatë gjithë krizës politike ka qene konstruktive dhe ketë konstruktivitet do e vazhdojë.

Kemi biseduar për vendin e Ministrit për investime te huaja dhe zv/ ministrin për transport dhe lidhje. Për postet tjera kemi formuar grupe të përbashkëta pune dhe do bisedohet edhe për drejtoritë”, deklaroi kreu i PDSH-së Menduh Thaçi.

Baby Boo