Thaçi në takim me Veselin

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot gjatë vizitës zyrtare në Prishtinë zhvilloi takim edhe me Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli. Në takim u bisedua për integrimet euroatlantike të rajonit, si dhe për referendumin në Maqedoni.

Baby Boo Tinex

Bashkëbiseduesit në takim vlerësuan se dalja masive në referendum dhe vota PËR do të mundësonte integrimin e Maqedonisë në NATO dhe BE, ku edhe shqiptarët do të bashkoheshin në sistemin e vlerave perëndimore, si dhe do të sillte stabilitet, paqe, zhvillim ekonomik dhe forcim të demokracisë./PC

Restorant Lumare