Grubi: “Pastrojmë dhe bëjmë gati xhamitë ne prag të Fitër Bajramit”

Sonte zv. Kryeministri shqiptar Artan Grubi bashkë me punonjësit e higjienës komunale kanë pastruar, dezifenkttuar dhe kanë bërë gati xhamitë e Shkupit në prag të Fitër Bajramit!

Baby Boo

https://www.facebook.com/ArtanGrubi/videos/476395556810607/

Sonte zv. Kryeministri shqiptar Artan Grubi bashkë me punonjësit e higjienës komunale kanë pastruar, dezifenkttuar dhe kanë bërë gati xhamitë e Shkupit në prag të Fitër Bajramit!
https://www.facebook.com/ArtanGrubi/videos/476395556810607/

Restorant Lumare