Teuta Krasniqi e pranon: Nuk e di tabelën e shumëzimit

Aktorja Teuta Krasniqi ka dhënë disa përgjigje interesante në emisionin Express Rozë. Ajo ka thënë se nuk e di tabelën e shumëzimit.

Baby Boo

Ajo nuk ka ditur përgjigje të saktë në disa pyetje, si për çmimin në trafikun urban në Prishtinë, pastaj sa ve bën pula.
“Shans nuk ka! Unë e them shumë shpesh dhe e them me krenari që nuk e di tabelën e shumëzimit”, ka thënë Teuta kur është pyetur nga gazetarja se a e dinë tabelën e shumëzimit me numrin 7.