Teuta Arifi vizitoi rrugën e punëtorive dhe shitoreve artizanale


Teuta Arifi
Një ditë e bukur për të takuar njerëz të mirë! 🤗
Bashkë me kandidatët për këshillin komunal të Tetovës, sot vizituam rrugën e punëtorive dhe shitoreve artizanale, si dhe tregun e gjelbër në Tetovë.