Teuta Arifi: Tetova, qyteti ku rritëm vetveten dhe ëndërat e fëmijëve tanë


“Bashkë shënuam 3 Marsin – Ditën e Komunës së Tetovës. Një ditë kur dekorojmë dhe lartësojmë të gjithë ata që me vepra dëshmuan se qyteti duhet dashur dhe ruajtur mu ashtu siç duam dhe ruajmë shtëpinë tonë!
Do të vazhdojmë ta bëjmë bashkë, atë që vetëm nuk e bëjmë dot!
Tetova, qyteti ku njohëm veten dhe ju dhamë ngjyrë ëndërrave të fëmijëve tanë” ka shkruar Teuta Arifi në profilin e saj në facebook me rastin e shënimit të Komunës së Tetovës.

Baby Boo