Teuta Arifi: “Tetova e gjeneratës së re”


“Tetova e gjeneratës së re!
Tetova ka qenë gjithmonë një qytet i gjallë dhe me një rini aktive. Me të rinjtë e Bashkimit Demokratik për Integrim sot në sheshin Iliria në Tetovë, shënuam fillimin e fushatës për zdhjedhjet lokale të 17 tetorit.”, ka shkruar Arifi në profilin e saj zyrtar në facebook.

Video: https://fb.watch/8hDTM2YP6E/