Teuta Arifi takon banorët e “Teqe”, “Bregu i Diellit”


Teuta Arifi mbrëmë u takua me banorët e KV “Çarshia e Epërme”, “Teqe”, “Bregu i Diellit” dhe “Lagja Dardania”.
VIDEO