Teuta Arifi takon banorët e KV “Shkumbini” dhe KV “Shaip Kamberi” në Tetovë (FOTO)


Teuta Arifi takim me banorët e KV “Shkumbini” dhe KV “Shaip Kamberi” në Tetovë (FOTO)

Teuta Arifi sonte realizoi takim me banorët e KV “Shkumbini” dhe KV “Shaip Kamberi” në Tetovë, ku j’u shpalosi edhe programin zgjedhor për Tetovën në pesë vitet e ardhshme.