Teuta Arifi takim me banorët e KV “Sellcë” dhe KV “Vicë”


Teuta Arifi takoi banorët e KV “Sellcë” dhe KV “Vicë”

Kandidatja për kryetare të komunës së Tetovës nga radhët e BDI-së, Teuta Arifi, agjendën e takimeve e përfundoi sonte me banorët e KV “Sellcë” dhe KV “Vicë”, ku shpalosi edhe programën e saj për pesë vitet e ardhëshme.