Teuta Arifi: Qendra modulare nuk ka pasur nevojë të ketë leje nga komuna


Kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi ka njoftuar se Komuna ka dorëzuar deri te institucionet përkatëse të gjitha dokumentacionet.

Sa i takon ndërtimit të Qendrës Kovid në Tetovë, që u djeg para disa ditësh dhe ku vdiqën 14 persona, Arifi ka deklaruar se qendrat modulare nuk kanë pasur nevojë të kenë leje nga komunat përkatëse ku janë ndërtuar.

Kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi ka njoftuar se Komuna ka dorëzuar deri te institucionet përkatëse të gjitha dokumentacionet.

Sa i takon ndërtimit të Qendrës Kovid në Tetovë, që u djeg para disa ditësh dhe ku vdiqën 14 persona, Arifi ka deklaruar se qendrat modulare nuk kanë pasur nevojë të kenë leje nga komunat përkatëse ku janë ndërtuar