Teuta Arifi: “Ne jemi parti politike e cila ka memorie te gjate”


Teuta Arifi gjate fushates se sotme ne Tetove perkujtoi se sot te gjithe se bashku e promovuan parkun kombetar te Sharrit dhe se ajo eshte nje mundesi e re per arsye se BDI eshte nje parti politike e cila ka memorie te gjate dhe se memoria e gjate shkon pikerisht per ato male te cilat dikur ishin streha dhe zemra e luftes sone te drejt. Ajo tha ato jane shansi, mundesia dhe ardhmeria per te ndertuar dhe per te krijuar nje bore dhe ardhmeri te re.

Arifi iu drejtu qytetareve duke ju thene se une jam ketu per shkak se jam kandidatja e juaj, jam kryatarja juaj per mandatin e trete per shkak se ju ma keni dhene dhe vazhdoni te ma jepni kete besim, duke shtuar se ka qene sfiduese per te fitimi i mandatit te dyte. Ajo tha se ka shume per tu bere dhe se nga dita e neserme do te prezantojne projektet e reja nga agjenda e gjelber.