Teuta Arifi fton partitë politike për një fushatë të shkurtër për respekt të tra*gjedisë së 8 shtatorit

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi në shenjë të solidaritetit dhe në respekt të tra*gjedisë së 8 shtatorit, si kryetare dhe kandidate për kryetare të komunës së Tetovës, ka ftuar të gjitha partitë politike të nënshkruajnë këtë marrëveshje mirëkuptimi, për një fushatë elektorale të shkurtër në kohë, të drejtë dhe në respekt të tr*agjedisë së 8 shtatorit.
Zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut mbahen muajin e ardhshëm më 17 tetor.

Baby Boo