Tetovë, vidhet baza e Telekomit të Maqedonisë


dje rreth orës 12.00, i punësuar në firmën për mirëmbajtjen e stacioneve bazë të “Telekomit të Maqedonisë” në policinë e Grupcinit ka lajmëruar se në periudhën nga nëntori i vitit 2017 deri me 17.04.2018“>2018kryerës të panjohur kanë kryer një vjedhje të rëndë në stacionin bazë mbi fshatin Sedllarevë, Tetovë.

Kryerësit duke përdorur forcën e ka thyer dëmtuar kontejnerin e
stacionit bazë dhe kanë vjedhur një akumulator dhe 150 litra naftë, me të cilën kanë shkaktuar një dëm prej 40.000 denarësh.

Po ndërmerren masa për gjetjen e hajdutëve dhe zbardhjen e plotë të rastit.