Tetovë, vetëm katër pacientë të hospitalizuar dhe asnjë i vdekur nga Covid-19


Vetëm katër persona të hospitalizuar me Covid 19 dhe asnjë i vdekur në Tetovë në 24 orët e fundit informon Tetovasot.Kjo është dita me numrin më të ulët pas kësaj faze të fundit të pandemisë .

Autoritetet e Spitalit dhanë poashtu edhe shifrat e të infektuarëve të cilat po shënojnë rënie ditëve të fundit .Situata është stabilizuar duke bërë apel për respektim të mëtutjeshëm të masave dhe sa më shumë të vaksinuar . Çdo ditë sipas tyre po ulet numri i të infektuarëve.

Me nga një dozë të vaksinës nuk pacient ndërsa vetëm një me dy doza.Në oksigjeno- terapi janë 4 pacientë ndërsa 24 Ambulantë ditore.