Tetovë, u bë faza e parë e dezinsektimit

Komuna e Tetovës njofton se mbrëmë u dezinsektua ndaj mushkonjave. “Mbrëmë ka përfunduar me sukses faza e parë e dezinsektimit kundër mushkonjave dhe dëmtuesve tjerë në territorin e komunës sonë.

Baby Boo

#punë #jofjalë
#përkujdesemi”, kumton Komuna e Tetovës.