Tetovë: Nëna shurdhmemece me dy fëmijë me aftësi të kufizuara kërkon ndihmë (VIDEO)


Një familje në gjendje të rëndë kërkon ndihmë. Sot kjo familje është ndihmuar nga Femrat Shqiptare Kudo që Janë si dhe është shpërndarë videoja në rrjet!

Bëjmë apel që të ndihmohet tek familjet në nevojë!