Tetovë: Ishte duke ecur në rrugë, 48-vjeçarja kafshohet nga qeni

Më datë 1 korik rreth orës 00 e 10 minuta, Stacionin policorë Tetovë 48-vjeçarja D.V. nga Tetova, ka denoncuar se dy orë më herët diku rreth orës 22 e 30 minuta, në rrugën ,,Istra,, në Tetovë, ka qenë e sulmuar nga qeni i personit M.N i cili banon në atë rrugë, kështu që qeni e ka kafshuar në këmbën e majtë, dhe menjëherë ka kërkuar ndihmë mjeksore në Spitalin klinik të Tetovës.

Baby Boo