Tetovë/ Identifikohen edhe 5 burime të ri të infeksionit me Koronavirus (Video)

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka njoftuar se në këtë komunë janë identifikuar edhe 5 burime të ri të infeksionjit me COVID19, andaj është shumë e rëndësishme që qytetarët të jenë shumë të kudesshëm dhe të respektojnë masat dhe rekomandimet e organeve kompetente shëndetësore.

Baby Boo

Arifi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të ndjekin mënyrën formale të trajtimit mjekësor, repsketivisht në rast nevoje të respektojnë protokolin shëndetësor duke u paraqitur tek mjekët amë dhe tek institucionet kompentente shëndetësore.

#Informatë nga Shtabi i krizës pranë komunës së Tetovës – #COVID19 (27.04.2020)

Publiée par Teuta Arifi sur Lundi 27 avril 2020