Tetovë, është zhdukur një e mitur nga fshati Pallçisht i Epërm


Më datë 29 prill, rreth orës 13.40 minuta, personi me iniciale A.C. nga fshati Pallçisht i Epërm, ka paraqitur se më datë 28 prill në orën 07.00 nga shtëpia është larguar motra e tij 15 vjeçare, e cila me veti nuk ka pasur asnjë dokumenti identifikimi apo telefon mobil, njofton Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë.

Policia lajmëron se janë duke u marrë të gjitha masat dhe aktivitetet e duhura për gjetjen e të miturës nga fshati Pallçisht i Epërm.

Baby Boo