Tetovë, asnjë i vd*ekur nga virusi Covid19


Asnjë i vd*ekur në 24 orët e fundit nga Covid 19 në Tetovë konfirmuan autoritet spitalore. Ata thanë se numri ka rënë ndjeshëm ditëve të fundit. Janë 43 pacientë të hospitalizuar. Të vaksinuar me një dozë janë 6 pacientë ndërsa me dy doza vaksinimi 4. Janë poashtu 43 që janë me oksigjeno-terapi dhe asnjë me respirator.