Tetovë – 8 raste të reja me Covid-19, në komunën e Tearcës vatër e re e të infektuarve

Në qytetin e Tetovës janë shënuar tetë raste të reja me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit. Nga QSHP Tetovë për TV21 thonë se rastet e reja jane paraqitur te persona që kane pas kontakte me persona të infektuar me korona. Një vatër e re e të infektuarve është duke u paraqit në komunën e Tearcës. Në rajonin e Tetovës do te bëhet skrining në bashkëpunim me mjeket amë me qëllim që të gjenden kllasteret e reja. Rastet e reja gjatë ditës së sotme janë si vijon. 5 në Tetovë, 1 Bogovinë,1 Tearcë dhe 1 në Jegunovc.

Baby Boo