Tetovë, 6 persona humbin jetën nga koronavirusi

Gjashtë persona kanë vdekur në 24 orët e fundit në Tetovë konfirmuan autoritetet e Spitalit.
Situata me virusin në Tetovë vazhdon të mbetet e rëndë ndërkohë që mjekët vazhdojnë me apelet për respektim të masave dhe të vaksinohen masovikisht

Baby Boo

Në Spital gjithashtu thanë se janë gjithsejt të hospitalizuar 105 pacientë.8 persona janë me nga një dozë të vaksinës ndërsa 9 me dy doza.
Pacientë me oksigjen janë 104 ndërsa me respirator një pacient.Ambulantë ditore janë 185 pacientë.